30 Kasım 2008 Pazar

GALATASARAY 3 HACETTEPE 1

Epey bir aradan sonra 3 puan güzel.Maçın genelinde üstün olan Galatasarayın öne geçmek için rakip takımın eksilmesini beklememesi gerekirdi.Maç tekrar edilebilir diye şayia var.Bekleyelim görelim...

Cassio Lincoln


Futbol bir şov değil mi? Seyretmekten zevk alınan ve bir güzel gol, bir güzel hareket için yollara düşülen? Futbolcu seyreden kişiye haz vermeli mi hareketleriyle cezbetmeli mi? Yanıtlarınız evet ise, niye bu yaygara ,ha neden niye?Çünkü hepiniz Galatasaray ın yenileceğini ve puan kaptıracağını düşünüyordunuz değil mi? Olmadı işte puan kaybetmedi.Neymiş "çayçıya bakarken manava topğ atıyormuş bu rakiple dalga geçmekmiş".Yok ya Ronaldinho yapacak reklamlarda kullanaılacak ona bir şey yok .O zaman şov.Lincoln yapınca ukalalık.Hadi ordan.Top sektirmiş miş, sektirtitme arkadaş bas adama rahat hareket edemezin, olmaz kolayı var.Salla adama, adam iyi oynuyor bu sene önünün kesilmesi lazım,Neyniş dalga geçiyormuş ,ayağını kırarlarmış, ekmek parasıymış.Be arkadaş Şifo Mehmet gol attıktan sonra topu kalçalarıyla santr ya koymuyor muydu?Tabi bunun adı hakaret, dalga geçmek değil,Lincoln yapınca terbiyesizlik, geçiniz beyler.
Hem o şıracıya bakarken bozacıya atılan paslar, sahanın ortasından ceza sahasına kadar sektirilen toplar benim futbol iştahımı pek bi kabarttı.

TUGAY KERİMOĞLU


Tugay Kerimoğlu benden 25 gün küçük 40 a 2 kalmış .Biz 5 kat merdiven çıkınca soluk soluğa o maşallah aslan gibi.Yaşıtları ve daha küçükleri yorumculuk yaparken o hırsla arslanlar gibi oynuyor.Galatasaray da 236 maçta 34 gol,Glasgow Rangers'da 58 maçta 4 gol,Blackburn Rovers 'da 260 maçta 19 gol.Tugay'ın Galatasaraydaki maç ve attığı gol sayısı, sadece ligdeki maçlar esas alınmıştır. Tugayı izlemeye devam.O bizim medarı iftiharımız!

MUCİZENİN ADI ES ES!

Hani derler ya herşeyin bittiği an diye, maç 3-0 olmuş buz gibi bir hava,ortam buz gibi sıcaklık 2 derece tam anlamıyla buz tuttuk.Tribünlerde son günlerin popüler kelimesi ELHAMDULULLAH 3-0 yeniğiz.Bırakıp gitmeyi düşünenler, şükür edenler, üşüyenler,maç biletleri 10 YTL ye düştü, düşmez olaydıda bu rezilliği seyretmez olaydım diyenler,hepsi bir arada izliyorduk.Taki 45+ da gelen gole kadar.İnandık mı ikinci yarı 2 yada 3 tane atacağımıza yoooo, inanmadık.Ama oldu tam 3 tane attık.Savaş caddesi tarafında olan kaleye tam 6 gol atıldı.Bu sene çok zevkli geçiyor.Hava 2 dereceydi ama biz üşümüyorduk.Müthiş bir şeydi..Sağol esesim.