15 Ocak 2009 Perşembe

GERİ SAYIMDA SONA YAKLAŞTIK!


Özlemişiz KATE!

TİPE BAK TİPE ,NELER YUMURTLAMIŞ ÖYLE!

Başmüftü küçük yaştaki kızların evlenebileceğine dair fetva verdi
Arap ülkelerinde ilgi gören Türk dizilerinin “şeytani” olduğunu söyleyen Suudi Arabistan Başmüftüsü şimdi de 10 yaşındaki kızların evlenebileceğine dair bir fetva verdi.

Suudi Arabistan’ın garip fetvalarıyla zaman zaman gündeme oturan Başmüftüsü Şeyh Abdülaziz El Alsahik, dün “bu kadarı da olmaz” dedirten bir fetva yayınladı. El Hayat gazetesinin haberine göre, 55 yaşındaki Alsahik, 10 yaşındaki kızların da evlenebileceğini ve bunun çok erken bir yaş olduğunu düşünenlerin kızlara haksızlık yaptığını söyledi. Bir konferansta konuşan başmüftü, kadınların 25 yaşından önce evlenmemesi gerektiğini söyleyenlerin de yanlış yolda olduklarını ifade etti. Başmüftü, “Son zamanlarda ülkemizde genç yaşta evlilik olayları arttı. Size şunu söylemek istiyorum: İslam hiçbir zaman kadınlara adaletsiz davranmaz. Annelerimiz, anneannelerimiz, onların annesi evlendikleri zaman 10-12 yaşlarındaydı” diye konuştu.

Ülkedeki insan hakları savunucuları, kızların küçük yaşta evlendirilmelerinin engellenmesi yönünde çaba gösteriyor ve hükümete evlilik için yaş sınırı belirlemesi yönünde baskı yapıyor.
Yorum sizin yanlız tip çok enteresan.Zaten ne kadar eksantrik fikir var, hep bu tiplerin ürünü..

ZÜBEYDE HANIM


Işık içinde yatın.....