13 Ekim 2009 Salı

ERHAN TELLİ YALANCININ BİRİ Mİ DİR?

Bülent Timurlenk üstat... Yazısını kendine has üslubuyla yazmış. Ehh bizden çok çok daha fazla okunduğu içinde, isim verememiş tam anlamıyla ortada ne olduğunu ince ince sözcüklerle dile getirmiş.

Biz kalın yazalım bu sözcükleri.

Efendim,günlerdir kafamı kurcalayan düzmece yazılar yayınlanıyor bazı gazetelerde. Ve haberleri yapan isimler hep aynı.

Ben bu isimlerin, Galatasaray muhalefeti için çalıştığını düşünüp dururumm 1 ay kadar oldu olmadı. Hatta Bilgin Gökberk köşesinde tıpkı dün Bülent Timulenkin yaptığı gibi (en kibar ifade ile) lafı Erhan Telli’nin geldiğine koymuştu.

Ve fakat vazgeçti mi bu insanlar? Hayır. Neden? Çünkü kendisi satılmıştır, kendisi maşadır, kendisi midesizdir.

Geçelim kanıta…

Erhan Telli yalancısı bir haber yapmış geçen gün.

Haber aynen şu:
habertürk
GAZETE HABERTÜRK / ERHAN TELLİ

DÜŞÜNMEK İÇİN SÜRE İSTEDİ
Milan’da koltuğu sallanan Leonardo’nun yerine getirilmek istenen Frank Rijkaard, İtalyanlar’dan sezon sonuna kadar süre istemiş, “Galatasaray’ı yarı yolda bırakamam” demişti. Pes etmeyen Çizme ekibi, bu kez teknik adama “Tamam dersen devre arasını bekleriz ve takımın başına geçersin” şeklinde bir öneri getirdi. Geçen sezon boyunca Milan’ın teklifini bekleyen ancak Leonardo tercihi nedeniyle Galatasaray’a “Evet” diyen Rijkaard’ın, bu son öneri karşısında düşünmek için süre istediği öğrenildi.
İKİ ARADA BİR DEREDE KALDI
Bir tarafta kısa zamanda gönül verdiği Galatasaray, diğer yanda ise yıllarını verdiği, ilk göz ağrısı Milan olan tecrübeli hocanın iyice kafası karıştı. Göreve gelirken karşılıklı sözler verdiği başkan Adnan Polat’ı Mart 2010’daki kongre öncesinde yüzüstü bırakmak istemeyen Hollandalı çalıştırıcı, ilk kez HABERTÜRK’ün duyurduğu ‘1 artı 1’ yıllık sözleşmesi nedeniyle şimdilik sezon sonunu beklemekten yana tavır aldı. Ancak Milan’ın kısa sürede kararını vermesini istemesi, Rijkaard’ı çıkmaza düşürdü.
YENİ KONTRATI GERİ ÇEVİRDİ
Milan yüzünden uykuları kaçan Galatasaray, Rijkaard’a sözleşmesini 1 yıl daha uzatma teklifi götürdü ancak Hollandalı bunu kabul etmedi.
'AYRILACAK' KORKUSU SARDI
HABERTÜRK’ün yaklaşan Çizme tehlikesini duyurması üzerine atağa geçen Galatasaray yönetiminin, Rijkaard’a 1 artı 1 yıllık opsiyonlu sözleşmesini 2 artı 1 yıl olarak yenilemeyi teklif ettiği ancak olumlu yanıt alamadığı öğrenildi. Rijkaard’ın yönetimin peş peşe gelen beraberlikler sonrası “Sana güveniyoruz” mesajı vererek yaptıkları bu öneriye yanıtı, “Teşekkür ederim” oldu. Başarılı hoca, “Şimdilik böyle bir sözleşmeye gerek yok. Sezon sonunda oturur konuşuruz” dedi.
Bu gelişmeler üzerine, Rijkaard’ın Galatasaray’dan ayrılacağı yönündeki izlenimler iyice arttı. Sarı-kırmızılıların, Hollandalı teknik direktörün Ocak ayında ayrılacağına inanmadıkları, ancak sezon sonunda gitme ihtimalini de göz önünde bulundurdukları dile getirildi.

Israrla Rijkaard’ın 1 artı 1 yıllık kontratı olduğunu söylüyor yalancı çoban Erhan.
Ve Galatasaray.org ise bu yazıdan bir hafta önce, şöyle bir bildiri yayınlıyor.

Galatasaray.org

Zorunlu Açıklama


Bugün bazı basın organlarında Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörü Frank Rijkaard ile Galatasaray Futbol A.Ş. arasındaki sözleşmenin 1+1 yıllık olduğu iddiasına dayandırılan hayali senaryolardan üretilen bazı asılsız haberler yayınlanmıştır.

Galatasaray Futbol A.Ş. ile Sayın Frank Rijkaard arasındaki sözleşmenin iki yıl süreli oluğunu spor kamuoyuna hatırlatmak isteriz.

Saygılarımızla.

Galatasaray Futbol A.Ş.

Yani diyorlar ki… Bakın yalancı herifler, ortada 1 artı 1 yıl diye bir şey yok. Gelin ispat edin, edemiyorsanız götünüzden uydurmayın.

Ve Erhan Telli’de hâlâ diyor ki ilk biz bulduk 1 artı 1’miş sözleşmesi.

Bu adam, Elano bedavaydı, ülkesine bedavaya gidecekken Galatasaray 8 milyon ödedi diyen adam.
Ülkesine gitse kiralık gidecekti çünkü. Kiralık sözleşmeler genelde bedava olur malum.

Neyse yaptı ve yapıyor ve yapacak bunları Erhan Telli.

Erhan Telli gibi satılmışları, yalancıları, maşaları bulmak mesele değil.
Para olsun yeter ki!
Aziz Yıldırımın var mesela birçok... Arabalar alıyor onlara, besliyor onları.
Hatta yalamanın biri spor müdürü bile olabiliyor çok okunan bir gazetede.

Olabiliyor çünkü senin halkın cahil, senin halkın okuduğunu sorgulamıyor. Senin halkın kalitesizliği cezalandıramıyor.

Ben buradan söylüyorum. Bu Erhan Telli ve malum yalamanın olduğu gazeteleri almasın, okumasın bir Galatasaraylı.

O zaman bakalım böyle kahpelikler yapabilecekler mi?

Neyse, Aziz Yıldırım’ın da var böyle adamları, Galatasaray muhalefetinin de var böyle adamları… Bir tek Galatasaray yönetiminin yok böyle adamları.
Eee hâl böyle olunca, hangi gazeteyi açsak Galatasaray’a giydiren birileri mevcut.

Adnan Polat ve yönetiminin inatla doğru yolu gütmelerini böyle kalleşçe koltuklarını sağlamaktansa işlerine yoğunlaştıklarını görmek bana gurur veriyor.

Açık konuşalım diğerleri ne bok yerse yesin. Bülent ağabeyin dediği gibi, Rijkaard nisana kadar B planını birilerinin gediğine koysun.

O zaman görürüz, Galatasaray muhalefetini de, Aziz Yıldırım’ın muhalefetinide.