12 Ocak 2009 Pazartesi

Revolutionary Road

Fazla bekletmeden Trailer ı yayınlayayım dedim

66.Golden Globe Awards


66. Altın Küre Ödülleri 11 Ocak 2009 Pazar gecesi görkemli bir tören ile sahiplerini buldu. Oscar'dan sonra en saygın ödüllerden biri olarak görülen ve Hollywood Yabancı Basın Birliği tarafından 1944'den beri verilen ödüllerin dağıtıldığı törende, son 35 yılın en parlak kariyerine sahip yönetmenlerinden biri kabul edilen Amerikalı Steven Spielberg'e özel bir ödül verildi. Danny Boyle'un yeni filmi "Slumdog Millionare" En İyi Film dahil 4 dalda ödülün sahibi oldu. 2 Altın Küre birden kazanan Kate Winslet ise gecenin yıldızıydı.
Oscar'dan sonra dünyanın en prestijli ödüllerinden Altın Küre'nin dağıtıldığı gecede iki ödülü kucaklayan oyuncu Kate Winslet, mutluluğunu salondaki eşine sarılarak kutladı.

66. Altın Küre Ödülleri Los Angeles'teki muhteşem gecede sahiplerini buldu. Gecenin galibi, aldığı iki Altın Küre ile ünlü oyuncu Kate Winslet oldu. Kocası Sam Mendes'in yönettiği 'Revolutionary Road' filmindeki rolü ile 'Drama Filmi Dalında En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Winslet, ardından 'The Reader' filmindeki performansı ile 'Sinema Dalında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' ödülünün de sahibi oldu.

Winslet'a ödül getiren ve Richard Yates'in aynı adlı romanından uyarlanan 'Revolutionary Road' (Salıncakta İki Kişi) filmi, Titanic'in ünlü aşıkları Leonardo DiCaprio ve Winslet'ı biraraya getiriyor. İki aşığın tutkulu sahnelerinin de olduğu bu filmin kamera arkasında ise Winslet'ın kocası yönetmen Sam Mendes bulunuyor.Filmdeki cesur sahneleri görünce bu sahneleri çeken yönetmen Sam Mendes'i örnek(!) koca ilan etmiş oluyor bu ödüller.Yakında filmden sahneleride bloga ekleyeceğim.


Gecede, gelen ilk ödülle mutluluğu yüzünden okunana Winslet, bu ödülü alırken kocası ve çocuklarına teşekkür etti. Ancak yüzündeki şaşakın ifade, ikinci ödülü kazandığında görülmeye değerdi. Jennifer Lopez ve Bruce Willis'in kızı Rumer ile birlikte sahnede adı okunduğunda öyledine şaşırdı ki; ikinci ödülü alabilmek için aktirst arkadaşı Emma Thompson'dan yardım istedi. Daha önce hiç Altın Küre almamış olan oyuncu, iki ödülü birden kucaklayarak tarihe geçmiş oldu.
Kate, ödüllerden sonra şaşkınlığını 'Hala şoktayım.' 'Üzgünüm, Annie (Hathaway) ,Meryl (Streep), Kristin (Scott Thomas) ve adını hatırlayamadıklarım... oh Angelina (Jolie).Bu gerçek olabilir mi?' sözleriyle anlatmaya çalıştı.

Sevincini salondaki kocasına sarılarak paylaşan kate, daha sonra 'Kocam Sam olmasaydı yapamazadım,' dedi ve onu televizyon başında izlediklerini söylediği iki oğluna da 'Mia ve Joe bakın, işte kazanadım,' şeklinde mesaj gönderdi.

'Altın Küre Ödülleri'nin dağılımı şöyle:

Sinema dalında En İyi Film: Slumdog Millionaire

-Drama filmi dalında En İyi Erkek Oyuncu: Mickey Rourke (The Wrestler)

-Drama dalında En İyi Dizi: Mad Men

-Drama filmi dalında En İyi Kadın Oyuncu: Kate Winslet (Revolutionary Road)

-Müzikal ve Komedi dalında En İyi Film Ödülü: Vicky Christina Barcelona

-Müzikal ve Komedi dalında En İyi Erkek Oyuncu: Colin Farrew

-TV Dizisi Müzikal ya da Komedi dalında En İyi Kadın Oyuncu: Tina Fey (30 Rock)

-En İyi Film Müziği: A.R. Rahman (Slumdog Millionaire)

-En İyi Televizyon Dizisi - Komedi ya da Müzikal: 30 Rock

-Mini dizi ya da film dalında En İyi Erkek Oyuncu: Paul Giamatti (John Adams)

-Mini dizi ya da film dalında En İyi Kadın Oyuncu: Laura Linney (John Adams)

-En İyi Senaryo: Simon Beaufoy (Slumdog Millionaire)

-En İyi Mini Dizi: John Adams

-Sinema dalında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Heath Ledger

-En İyi Yabancı Film: İsrail yapımı ''Waltz with Bashir''

-Müzikal- Komedi Film dalında En İyi Kadın Oyuncu: Sally Hawkins

-En iyi animasyon film: Wall-E

-TV dizisi drama dalında En İyi Kadın Oyuncu: Anna Paquin

-Dizi dalında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Laura Dern

-Dizi dalında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Tom Wilkinson

-En İyi Orjinal Film Müziği: Bruce Springsteen

-Sinema dalında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Kate Winslet

-TV dizisi dalında En İyi Erkek Oyuncu: Alec Baldwin
Unutmadan başlığa tıkladığınızda aday olanlar ve kazananlar çıkacaktır bilginize!!!.

Alessandro Del Piero

Bu adam bunu devamlı yapıyor,gittikçe değerleniyor gün be gün gençleşiyor.GEMİSİNİ KURTARAN KAPTAN ZANNEDERSEM ALESSANDRO DEL PİERO ya deniyor....
Aşağıda da bu yetenekli adamın attığı frikik gollerinden bi derleme var.