23 Mayıs 2009 Cumartesi

ENGİN ARDIÇ OKU BAKİYİİİM:

Cahillikle başa çıkmaz zordur.
Hele okumuş cahille daha zordur.
Bilmiyor.
Görmemiş.
Duymamış.
Ama kafadan atıyor...
Yok efendim ABD'de çocuklar sabah and mı söylüyormuş!
Evet.
ABD'de çocuklar her sabah sınıflarında andlarını söylüyorlar.
ABD'de de okul öğrencilerine sabahları ders öncesinde , sınıflarında ayağa kalkarak hazır olda şu yemin ediyorlar: (Lise sona kadar söylüyorlar bu)
" I pledge allegiance to the flag of the United States of America, and to the Republic for which it stands: one Nation under God, indivisible, with Liberty and Justice for all."
Yani diyorlar ki:
Amerika Birleşik Devletleri'nin BAYRAĞINA
Ve o bayrağın simgelediği CUMHURİYETE
Bağlılık için and içiyorum.

Herkes için özgürlük ve adaletle, ALLAH'in gözetiminde, BÖLÜNMEZ, TEK VATAN

Biz Engin Ardıç'ı düzeltmekten yorulduk.

odatv.com

1 yorum:

anti-bölücüyazarlar dedi ki...

engin ardıç hakkında söylenenlerden bir demet:

ilkokulda bir 10 kasım sabahı güldüğü için ihtar cezası almış.
Bölücülere demokrat Atatürkçülere ve Milliyetçilere despot diyen yazarlardan, üstelik tüm gelişmiş ülkeler milliyetçi ve ulusalcıyken..

tribunlere oynayan bir adam. Sık sık saçmalar, bulanıktır..

Bir diğer adı enginar dır.

gündem yaratıp atıp tutuyor küfür ediyor hakaret ediyor millete.
veee günlerden bir gün bu dediki:
"istanbula girişler vizeye bağlanmış ve oturanlarda vergi verecekmiş, ne demek kardeşim! tuvalate giderken kıçının zorultusu duyulmasın diye suyu açan kro elini kolunu sallayıp gezecek, ekonomik güçlük çektiği için gecekondu mahallesinde oturmak zorunda kalan 40 yıllık istanbul beyefendileri vergimi verecek yani"
evet aynen bunları söylemişti.

sağa sola herşeye muhalefet olan,küfürlü yazı yazmaktan çekinmeyen,fransız edebiyatını çok iyi bilen,lumpen kelimesini çokça kullanan zat-ı muhterem.

Suyu bulandıranlardan.

Saldırgan,fikir faşisti, tutucu, yobaz, din düşmanı ama dinci dostu, korkak, satılmış, iktidar yalakası, kişiliksiz ne olduğu belli değil, adam değil, öküz..

En çok parayı verene veren, yumuşak poposunu koyacak köşe arar..

zamanında doğu akdeniz üniversitesi öğrencilerine köşesinden "piçkuruları" yakıştırmasını yapmış ağzı bozuk bir... adamdır (star gazetesi 07.09.1999).


Atatürk’ü ve devrimlerini anlayamamış özelleştirmeyi, ülkeyi satmayı liberalizm sanan, bunu savunmayı demokratlık sayan, ama savunmayanı faşist yapan ve liberal geçinen ama olmayan neo liberal ve gizli faşisttir.”

Dindarları seviyormuş gibi görünen ancak alay eden değersiz şahsiyet.

mehmet barlas ve nazli ilicak ile ayni gazetede yaziyor olmasi tesaduf degildir zira kendisi digerleriyle birlikte tam bir her devrin adamidir.senelerdir zir cahilere sapkasindan ayni tavsanlari cikarir durur..

İktidara yakın gazetelerde yazmaya başlayınca aptallar tarafından benimsenen bir yazar. Halbuki fikirleri yine aynıdır, ancak cahil, sürü halkta yine aynıdır..

Atatürkçülüğü ..tnden anlamış yazarlardan. Onlara göre Atatürkçülük Ülkeyi yabancılara satmak, tüm değerlere küfretmek, fransanın kültürünü sevip, Amerika ya vermek(pis bir fantezi) Ulusal kaynakları kurutmak, özgürlükçü olmayı hayvanlarınki gibi serbestlik sanmak, küfretmek, sallamak yaşama biçimleridir, kafataslarının içindeki beyine benzer et parçasına dolan titreşimleri kelimelere dökerek anlamsız sesler çıkaran yazarlardır bunlar.
http://2.bp.blogspot.com/_F8DjOMbyLbU/SWoo-r8392I/AAAAAAAAABc/f5Ly45w4rvs/s1600-h/enginar-png.png
http://masallarlauyuma.blogspot.com/2009/01/enginardic-posta.html