28 Ekim 2009 Çarşamba

VAY BE! DAHA KÖTÜLERİDE DE VARMIŞ! ŞÜKREDELİM HALİMİZE!

REZALETKİ NE REZALET!

Düşenin halinden anca düşen anlar.Kötünün de kötüsü var deyip halimize şükrediyoruz.Buca mı ? Onlar da sarı lacivertmiş. yenilirsekte enazından yükselme grubunun baba takımına yenilmiş oluruz.Allah göstermesin 3. lig takımı bide 4-0 felaket..geçelim rezaletin hikayesine...Sevilla'da Cristiano Ronaldo yoktu, rakip ligin iyi takımlarından ve formdaydı. Mağlubiyetin bahanesi çoktu. Bu sezon dökülen Milan'a sahalarında kaybettiler, Casillas kötüydü. Gijon deplasmanında iki santrforları yoktu. Golsüz berabere kaldılar. Buraya kadar tamam. Bu gece ikinci Lig B takımı (3.lig düz hesap) Alcorcon'a Kral Kupası'nda 4-o mağlup oldular. Maçı izleyen seyirci sayısı 7 bin. Alcorcon son golünü de52'de atıp, insafa gelmiş. 5 sezonda Villarreal'de bir gökdelen inşa eden Pellegrini, Madrid'de göçük altında kaldı. Santiago Bernabeu'daki kulübede ömrü tahmin ettiğimden çok daha kısa olacak... Bu rezalete ancak teknik adamını yollamak isteyen bir imza atabilir.

Alcorcón: Juanma; Rubén Sanz, Iñigo López, Borja Gómez, Nagore; Rubén Sanz; Ernesto Gómez (Jeremy, min.65), Sergio Mora, Fernando Bejar (Carmelo, min. 75); Diego Cascó y Borja Pérez (Bravo, min.82).
Real Madrid: Dudek; Arbeloa, Albiol, Metzelder, Drenthe; Mahamadou Diarra, Guti (Gago, min,46), Van der Vaart; Granero (Marcelo, min.63); Raúl (Van Nistelrooy, min. 72) y Benzema.
Goles: 1-0, min 16: Borja; 2-0, min: 22: Arbeloa en propia meta. 3-0, min, 40: Ernesto. 4-0, min 52: Borja.

Hiç yorum yok: